2741081772 Παλαμά Κωστή 91, Κόρινθος klimatherm33@ath.forthnet.gr
hero image


 

Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Voltaictherm Γκρούτσης - Φυσικό Αέριο - Λέβητες - Αντλίες θερμότητας - Κόρινθος

 

 

Η Voltaictherm Γκρούτσης είναι μια κορυφαία εταιρεία με έδρα την Κόρινθο, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ολοκληρωμένων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και σταθερή παρουσία στην αγορά, η Voltaictherm Γκρούτσης έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνογνωσία που την καθιστούν αξιόπιστο και αναγνωρισμένο πάροχο φωτοβολταϊκών λύσεων στην περιοχή της.

Η φιλοσοφία της εταιρείας Voltaictherm Γκρούτσης βασίζεται στην καινοτομία, την ποιότητα και την προσήλωση στην παροχή αξιόπιστων και αποδοτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μακροχρόνια αξιοπιστία των εγκαταστάσεων.

Η εμπειρία χρόνων στον χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει επιτρέψει στη Voltaictherm Γκρούτσης να πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Με κάθε νέο έργο που αναλαμβάνει, η εταιρεία διασφαλίζει την αξιοπιστία, την απόδοση και την οικονομική βιωσιμότητα των εγκαταστάσεων των πελατών της.

Η Voltaictherm Γκρούτσης έχει επιτύχει σημαντικές επιδόσεις, έχοντας υλοποιήσει επιτυχημένα έργα σε ποικίλους τομείς, όπως οικιακά συστήματα φωτοβολταϊκών, εμπορικά κτίρια, βιομηχανικές μονάδες και γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Οι επιτυχημένες αυτές υλοποιήσεις έχουν ενισχύσει το κύρος της εταιρείας και την έχουν καταστήσει αναγνωρίσιμο παράγοντα στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

 


 

Πρόγραμμα επιδότησης φωτοβολταϊκών

 

Τό πρόγραμμα " φωτοβολταϊκά στις στέγες" άνοιξε στις 2 Μαίου καί η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 ή μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων πόρων. Τό πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει μια σειρά από προνόμια.
Εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά στέγης με μπαταρίες θά έχετε την δυνατότητα να παράγετε το δικό σας ηλεκτρικό ρεύμα, νά είστε ενεργειακά ανεξάρτητος, νά αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας και να προστατέψετε τό περιβάλλον.
Με άλλα λόγια, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και ενεργειακή αυτονομία μια για πάντα.
Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στέγης με μπαταρίες σάς κάνει επίσης ανεξάρτητους από ενδεχόμενες αυξομειώσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Επίσης τα νοικοκυριά θα πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσουν και μπαταρία, ενώ στους αγρότες δίνεται η δυνατότητα νά επιλέξουν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού με ή χωρίς μπαταρία.
Η επιδότηση του συστήματος φωτοβολταϊκού ξεκινά από 45% καί φτάνει το 75% για τά νοικοκυριά.
Τά αντίστοιχα ποσοστά για τους αγρότες είναι 40% - 60% , ενώ η συνολική επιδότηση τού συστήματος φωτοβολταϊκού με μπαταρία μπορεί νά φτάσει έως και 16000 ευρώ για νοικοκυριά και 10000 ευρώ για αγρότες.
Προβλέπεται και ειδικό bonus 10% για άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές,τριτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Ή υποβολή της αίτησης σας για το πρόγραμμα " Φωτοβολταϊκά στις στέγες" προαπαιτεί την υποβολή της Σύμβασης Σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.
Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα το μοναδικό κριτήριο θα είναι ή χρονική προτεραιότητα υποβολής της αίτησης.