2741081772 Παλαμά Κωστή 91, Κόρινθος klimatherm33@ath.forthnet.gr


 

Voltaictherm Γκρούτσης
Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Κλιματιστικά - Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Λέβητες Φυσικού Αερίου - Αντλίες θερμότητας- Πάνελ - Κόρινθος


 

Κλιματιστικά 

Η εταιρεία Voltaictherm Γκρούτσης είναι μια κορυφαία εταιρεία με έδρα την Κόρινθο που ασχολείται με το εμπόριο κλιματιστικών. Με μακροχρόνια παρουσία στον κλάδο, έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη και καινοτόμος εταιρεία παροχής λύσεων σε κλιματισμό, προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Εξειδικευόμαστε στην πώληση υψηλής ποιότητας κλιματιστικών συστημάτων, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από οικιακούς και εμπορικούς χώρους έως και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Οι συσκευές μας προέρχονται από προμηθευτές που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την αξιοπιστία, την απόδοση και την τεχνολογική καινοτομία τους.

Με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, της εγκατάστασης και της συντήρησης των κλιματιστικών συστημάτων. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί είναι καταρτισμένοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημα και πρόβλημα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού και την απόλυτη άνεση των πελατών μας.

 

 

 

     
     
 

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Η εταιρεία Voltaictherm Γκρούτσης αποτελεί έναν πρωτοπόρο παράγοντα στον τομέα του εμπορίου φωτοβολταϊκών συστημάτων, με έδρα την Κόρινθο. Εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για πελάτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν και αξιοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια για τις ενεργειακές τους ανάγκες. Μέσω εξειδικευμένων λύσεων και καινοτόμων προϊόντων, η Voltaictherm Γκρούτσης έχει καταφέρει να διακριθεί στην αγορά και να καταστεί επικερδής επιχείρηση με ευρύ φάσμα πελατών.

Η Voltaictherm Γκρούτσης παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της. Εξειδικευόμαστε στη σχεδίαση, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, εξασφαλίζοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση. Οι εξειδικευμένες μας λύσεις προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για κατοικία, επιχείρηση, ή βιομηχανικό συγκρότημα.

Η ομάδα της Voltaictherm Γκρούτσης αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, που είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιλέγοντας τη Voltaictherm Γκρούτσης, οι πελάτες μας αποκτούν τη βεβαιότητα ότι η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών τους συστημάτων θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

 

 

Λέβητες Φυσικού Αερίου


Η εταιρεία Voltaictherm Γκρούτσης αποτελεί έναν καταξιωμένο προμηθευτή στον τομέα του εμπορίου λεβήτων φυσικού αερίου, με έδρα την Κόρινθο. Με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά και έμφαση στην ποιότητα, η εταιρεία έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη πελατών και να καταστεί κορυφαίος πάροχος λύσεων θέρμανσης και ζεστού νερού για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και βιομηχανίες σε όλη την περιοχή.

Η Voltaictherm Γκρούτσης προσφέρει μια εκτενή γκάμα λεβήτων φυσικού αερίου που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, από οικιακές εγκαταστάσεις μέχρι μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Οι λέβητες που προσφέρονται είναι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστοι, αποδοτικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από την καλύτερη δυνατή θέρμανση με ελάχιστες εκπομπές.

Εκτός από την προμήθεια λεβήτων, η εταιρεία παρέχει επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής. Οι έμπειροι τεχνικοί της Voltaictherm Γκρούτσης αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση των λεβήτων, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία και την υψηλή απόδοση τους. Επιπλέον, η πολύπλευρη υποστήριξη του τμήματος επισκευών της εταιρείας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί.

 

 

 

Αντλίες θερμότητας 

Η εταιρεία Voltaictherm Γκρούτσης αποτελεί έναν αξιόπιστο προμηθευτή στον τομέα του εμπορίου αντλιών θερμότητας, με έδρα την Κόρινθο. Ειδικευόμαστε στην προώθηση και διάθεση υψηλής ποιότητας αντλιών θερμότητας που επιτρέπουν στους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν αποδοτικά την ανανεώσιμη ενέργεια και να εξοικονομήσουν σημαντικά στο κόστος θέρμανσης και ψύξης των χώρων τους.

Στο ευρύ φάσμα προϊόντων μας περιλαμβάνονται αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, γης-νερού και νερού-νερού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αντλίες θερμότητας που παρέχουμε είναι τεχνολογικά προηγμένες, υψηλής απόδοσης και φιλικές προς το περιβάλλον. Σχεδιασμένες για να λειτουργούν αποδοτικά και με χαμηλό κόστος λειτουργίας, οι αντλίες θερμότητας μας εξασφαλίζουν άνεση και οικονομία σε κάθε χώρο.

Επιπλέον, η ομάδα τεχνικών της Voltaictherm Γκρούτσης παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής αντλιών θερμότητας. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και έχουν εμπειρία στην εγκατάσταση των αντλιών, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους για τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

 

 

 

     
     
 

Πάνελ

Η Voltaictherm Γκρούτσης είναι μια κορυφαία εταιρεία με έδρα την Κόρινθο που ειδικεύεται στο εμπόριο πάνελ ηλιακής ενέργειας. Εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία έχει αποκτήσει φήμη για την ποιότητα, την καινοτομία και την υπευθυνότητα προς το περιβάλλον, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ηλιακής ενέργειας σε πελάτες από διάφορους τομείς.

Τα πάνελ ηλιακής ενέργειας αποτελούν τον πυρήνα της επιχείρησης μας. Κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο, διασφαλίζοντας υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και μακροζωία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα πάνελ, συμπεριλαμβανομένων των μονοκρυσταλλικών, πολυκρυσταλλικών και thin-film πανελ, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη.
Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη σύμβουλευση και υποστήριξη στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να επιλέξουν τα κατάλληλα πάνελ για τις ανάγκες τους. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση των πάνελ με ακρίβεια και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική τους λειτουργία.

Η Voltaictherm Γκρούτσης προωθεί τη χρήση της ηλιακής ενέργειας ως μια ανανεώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας. Οι πάνελ ηλιακής ενέργειας συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2 και της εξάρτησης από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας. Μέσω των προϊόντων μας, επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια βιώσιμη και καθαρή ενέργεια για το μέλλον τους και των επόμενων γενεών.